9.3

 +31 (0)485-785075
 +31-(0)681488558
 +31-(0)649121120
info@fijneduitsewijnen.nl    

Zakelijk

Wij leveren ook wijn aan de horeca en bedrijven en geven advies!

Onze wijnselectie. Fijne Duitse Wijnen importeert haar eigen wijnen en selecteert wijnen in overleg met plaatselijke specialisten en connaisseurs. Keuzes worden tevens gemaakt in samenwerking met de Duitse wijnboeren om een gebalanceerd pakket van hun wijnen aan te bieden. Hiertoe behoort uiteraard ook uitgebreid het palet proeven en op basis van regelmatigheid op "herhaling" komen. Wij hebben zeer regelmatig met onze wijnboeren contact om bijvoorbeeld voldoende voorraad van onze wijnen te garanderen.

Maatwerk. Voor horeca en bedrijven wordt maatwerk geleverd zoals aantallen, prijs en intervallen van levering.

Advies horeca. Wij hebben de mogelijkheid en de kennis om de horeca te adviseren over wijnen, ook in relatie tot de menukaart. Fijne Duitse Wijnen bezit de mogelijkheid om grote hoeveelheden wijn binnen enkele dagen te leveren. Graag willen wij u over onze mogelijkheden informeren in een persoonlijk gesprek.

Hoe pakken wij dit aan? In de komende periode zullen wij in een spiraalvorm rond ons bedrijf, horeca gelegenheden gaan bezoeken om kennis te maken en natuurlijk wat wij te bieden hebben.  
  

4adbfceb aca9 4ad2 9811 b298148ab01c 31

Duitse wijnen online bestellen >

De flessen wijn zijn op uw bestelbon geplaatst.