9.3

 +31-(0)26-3830752
 +31-(0)6-46332716
info@fijneduitsewijnen.nl    

Praktische informatie

Bestellen

Je kunt je bestelling geheel op maat samenstellen. We kennen geen minimale bestelhoeveelheid. 1 of 2 flessen bestellen is mogelijk maar nogal duur in relatie tot de verzend- of bezorgkosten. Ons advies is dan ook om minstens per 6 flessen te bestellen. Uiteraard kunnen dit verschillende soorten flessen wijn zijn.

Betaalmogelijkheden

Betalen met iDEAL. Iedereen met Internetbankieren bij een van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. Je betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van je bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren. Bij ons kun je gratis met iDEAL betalen.

Bestellen via e-mail en overschrijven. Je kun dit doen door een e-mail te sturen naar info@fijneduitsewijnen.nl met je bestelling. Je ontvangt dan van ons een e-mail met de gegevens van de order en de gegevens van onze bank om je betaling te kunnen voldoen.

Contant betalen bij afhalen. Uiteraard kun je ook de bestelling komen afhalen. Afrekenen kan met contant geld of met een tikkie. Bij zelf afhalen bespaar je natuurlijk de verzendkosten.

Leveringstijden

Nadat wij je betaling via iDEAL of overschrijving hebben ontvangen zal het pakket door ons worden aangeboden bij DPD. Normaal gesproken duurt de levering 2 à 3 werkdagen. Als dit door omstandigheden langer duurt dan nemen we contact met je op. (Algemene en Leveringsvoorwaarden). 

Verpakken en verzenden

In verband met de breukvrije verzending maken wij gebruik van Vinologix die gespecialiseerd is in verpakkingen en verzending van wijn. Vinologix maakt gebruik van DpD en deze vervoerder levert standaard Track&Trace. Bovendien zijn de flessen verzekerd tot een bedrag van  € 520,00. De verschillende dozen zijn: 6 flessen, 12 flessen en 18 flessen.

Verzendkosten

€ 7,50. Naar de Waddeneilanden kost € 6,00 extra en naar België en Duitsland € 4,95 (onafhankelijk van het gewicht van het pakket). Verzending naar andere landen is op aanvraag. 

Bezorgen

In Arnhem en omstreken bezorgen we de wijn gratis. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Als je je bestelling komt ophalen mail of bel dan even zodat we de bestelling op tijd klaar hebben staan!

De flessen wijn zijn op je bestelbon geplaatst.