9.3

 +31 (0)485-785075
 +31-(0)681488558
 +31-(0)649121120
info@fijneduitsewijnen.nl    

Relatiegeschenken en Kerstpaketten

Relatiegeschenken, Kerstpaketten en geschenkverpakkingen

Hoe maakt u het verschil? Denk dan eens aan het volgende. Bij een mooie wijn hoort een mooie verpakking. Wij bieden wijnen aan in kistjes van diverse formaten. Deze kunnen voorzien worden van een fraaie selectie wijnen en ook vergezeld gaan van bijvoorbeeld een stijlvol glas. Eventueel is het mogelijk op een dergelijk mooi glas uw bedrijfsnaam en logo te plaatsen. Maar in een dergelijk geval zal het meestal gaan om een behoorlijk aantal. De standaard kosten van de voorbereiding van de opdruk zijn nogal hoog zijn. Het voordeel is wel dat bij vervolg bestellingen deze kosten niet meer terugkomen. De opdruk zelf kost ongeveer <> € 1,- / €1,50, afhankelijk van de keuze van de hoeveelheid kleuren. Een opdruk staat wel heel chique maar een mooi glas presenteert zich zelf al. 

Een kistje kan worden voorzien van een persoonlijke notitie van het bedrijf, eventueel gedrukt op het door u gekozen briefpapier. Ook is een omschrijving van de wijn en herkomst mogelijk en kan een advies worden gegeven voor een spijs en wijn combinatie. Kistjes kunnen tevens verzonden worden naar adressen van de relatie, familie of bijvoorbeeld de werknemer. Wij zijn flexibel en kunnen de pakketten aanpassen naar uw wensen en een offerte maken.

U kunt bij ons alle wijnen proeven om uw keuze maken. Ondanks dat wij ons in principe bezig houden met het importeren en verkopen van wijnen, denken wij graag met u mee om van uw wijn-, relatie- of Kerstgeschenk iets unieks en persoonlijks te maken. Voor meer details en advies graag met ons bellen. 

Duitse wijnen online bestellen >

De flessen wijn zijn op uw bestelbon geplaatst.