9.3

 +31-(0)26-3830752
 +31-(0)6-46332716
info@fijneduitsewijnen.nl    

Veilig winkelen bij Wijnhandel en Import Fijne Duitse Wijnen

Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, jong en oud maakt gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen via Online-winkels en webshops gigantisch toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er bij een deel van de consument nog niet altijd vertrouwen om aankopen via het internet te doen. Voor een deel is dit onbekendheid maar voor een ander deel heeft dit een relatie met oplichterij. Dit uit zich in malafide webshops die bijvoorbeeld niet leveren maar wel het geld opstrijken. Maar ook in gegevens van uw bankrekening waarvan misbruik wordt gemaakt met alle financiële gevolgen dan dien. Gelukkig zijn er kritische consumentenprogramma's, zoals Kassa, Radar en Kanniewaarzijn. Zij besteden regelmatig aandacht aan malafide praktijken van webshops / internet-verkopers en criminele activiteiten waardoor er geld van uw bankrekening wordt gehaald. Hieronder de redenen waarom u bij ons veilig kunt shoppen.

Onze huidige klanten zijn onze (wijn)ambassadeurs

Al een zeer groot aantal klanten gingen u voor en bestelden onze wijnen. Ze zijn zo tevreden dat het meestal niet bij één bestelling blijft. Wij zijn overtuigd van onze wijnen en durven daarom 100% proefgarantie te geven, dus het motto is: niet goed geld terug! Bent u niet overtuigd? Ga naar de Recensies >> 

Veilige wijnen

De wijnen op onze website zijn door onszelf zurgvuldig geproefd en geselecteerd. Dit is tot nu altijd gebeurd in samenwerking met een connaisseur op het gebied van wijnen met als specialisatie Duitse wijn. Daarnaast zijn onze wijnboeren stuk voor stuk bekroond en beschreven in de Gault Millau, Eichelmann en andere "wijnbijbels". Op zich is dit al een garantie dat u kwaliteitswijnen krijgt. Wij importeren onze wijnen zelf, dus geen tussenhandel. Uw voordeel is gewoonweg de prijs c.q. beste prijs-kwaliteitsverhouding! Een ander voordeel is dat wij zeer regelmatig met de wijnboeren van gedachte kunnen wisselen, proeven en nieuwe wijnen kunnen ontdekken. 

En...waarom zijn wij er zeker van dat het kwaliteitswijnen zijn? 

Wij hebben recentelijk wijn(spijs) cursussen, zoals SWEN-2 gedaan, en dit moet leiden tot het vinoloogschap. Wat hobbymatig is begonnen is geheel ontaard in een professionele aanpak. Dit bleek toch nodig te zijn om het beste uit onszelf te halen en natuurlijk de klant het beste te kunnen bieden. Dit garandeert met zekerheid heel mooie kwaliteitswijnen!

Afhalen

Wilt u een grote bestelling plaatsen? Wij bieden u naast thuisbezorging ook de mogelijkheid om de wijnen bij ons op te halen. 
Ons adres: Appelgaard 26, 5435 XX, St. Agatha, Nederland. 

Garantie

Omdat wij zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze wijnen hanteren wij een 100% garantie. Is de wijn niet goed dan krijgt u het geld terug. Onze service gaat heel ver en tot nu toe hebben wij daar nog nooit klachten over gehad.

Veilige betaal-omgeving

U kunt de betaling voltooien met iDEAL, via een contante betaling en op onze bankrekening (IBAN) NL26ABNA490644910 (ABN-AMRO / t.n.v. Fijne Duitse wijnen). De iDeal betaling vindt plaats binnen de goed beveiligde omgeving van uw eigen bank. Daarnaast slaan wij uw bankgegevens niet op. U kunt natuurlijk ook beslissen om het geld over te maken op onze bankrekeningen. Echter, als u dat nog steeds een probleem vindt, kunnen wij u ook een factuur sturen en dan kunt u tijdens het proeven van onze wijnen het bedrag overboeken! 

Klachtenbehandeling

Wij doen er alles aan om de klantenservice zo hoog mogelijk te houden. Onverhoopt kan er toch altijd een ongewenste situatie ontstaan waaruit een klacht ontstaat. Wij verzoeken U in dergelijke gevallen altijd contact met ons op te nemen via +31 (0)485-785075 of +31 (0)6-81488558/(0)6-49121120 of eventueel via ons emailadres: info@fijneduitsewijnen.nl. Wilt u ons bezoeken dan kan dat natuurlijk ook op ons huisadres: Appelgaard 26, 5435 XX, St. Agatha (bij Cuijk).

 

TERUG

De flessen wijn zijn op je bestelbon geplaatst.
Array
(
)