9.3

 +31-(0)26-3830752
 +31-(0)6-46332716
info@fijneduitsewijnen.nl    

Veilig winkelen bij Wijnhandel en Import Fijne Duitse Wijnen

Onze huidige klanten zijn onze (wijn)ambassadeurs

Al een zeer groot aantal klanten gingen je voor en bestelden onze wijnen. Ze zijn zo tevreden dat het meestal niet bij één bestelling blijft. Wij zijn overtuigd van onze wijnen en durven daarom 100% proefgarantie te geven, dus het motto is: niet goed geld terug! Bent u niet overtuigd? Ga naar de Recensies >> 

Veilige wijnen

De wijnen op onze website zijn door onszelf zurgvuldig geproefd en geselecteerd. Daarnaast zijn onze wijnboeren stuk voor stuk bekroond en beschreven in de Gault Millau, Eichelmann en andere "wijnbijbels". Op zich is dit al een garantie dat je kwaliteitswijnen krijgt. Wij importeren onze wijnen zelf, dus geen tussenhandel. Jouw voordeel is gewoonweg de prijs c.q. beste prijs-kwaliteitsverhouding! Een ander voordeel is dat wij zeer regelmatig met de wijnboeren van gedachte kunnen wisselen, proeven en nieuwe wijnen kunnen ontdekken. 

Afhalen

Wil je een grote bestelling plaatsen? Je kunt de wijn ook ophalen.
Ons adres: Gemertstraat 21, 6844 HD Arnhem. 

Garantie

Omdat wij zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze wijnen hanteren wij een 100% garantie. Onze service gaat heel ver en tot nu toe hebben wij daar nog nooit klachten over gehad.

Veilige betaal-omgeving

Je kunt de betaling voltooien met iDEAL, via een contante betaling en op onze bankrekening (IBAN) NL16ABNA0258291605 (ABN-AMRO / t.n.v. Fijne Duitse wijnen). De iDeal betaling vindt plaats binnen de goed beveiligde omgeving van je eigen bank. Daarnaast slaan wij bankgegevens niet op.

Klachtenbehandeling

Wij doen er alles aan om de klantenservice zo hoog mogelijk te houden. Onverhoopt kan er toch altijd een ongewenste situatie ontstaan waaruit een klacht ontstaat. Wij verzoeken je in dergelijke gevallen altijd contact met ons op te nemen via +31 (0)26-3830752 of +31 (0)6-46332716 of eventueel via ons emailadres: info@fijneduitsewijnen.nl. 

 

TERUG

De flessen wijn zijn op je bestelbon geplaatst.