9.3

 +31-(0)26-3830752
 +31-(0)6-46332716
info@fijneduitsewijnen.nl    

Klantenservice

Bestellen

U kunt uw bestelling geheel op maat samenstellen. Daarom hebben wij geen minimale bestelhoeveelheid. Een (1) fles bestellen is zondermeer mogelijk maar nogal duur in relatie tot de verzend- en bezorgkosten. Daarom is het ons advies om minstens per 6 flessen te bestellen. Nog beter is het om 18 flessen of meer te bestellen omdat verzending dan gratis is!

Wijze van verpakken en verzenden. In verband met de breukvrije verzending maken wij gebruik van de Firma Vinologix die gespecialiseerd is in verpakkingen en verzending van wijn. Wij kopen bij hun speciale dozen die worden geaccepteerd door de pakketdiensten. Wij kopen de dozen in bij Vinologix met verzendrecht. Vinologix maakt gebruik van DpD en deze vervoerder levert standaard Track&Trace. Bovendien zijn de flessen verzekerd tot een bedrag van € 520,-. De verschillende dozen zijn: 6 flessen, 12 flessen en 18 flessen. Indien u meer informatie over Vinologix wil kan dat via links.  

Betaalmogelijkheden

Betalen met iDEAL. Bij ons kunt u betalen met iDEAL. Iedereen met Internetbankieren bij één van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren. Bij ons kunt u GRATIS met iDEAL betalen.

Bestellen via e-mail en overschrijven: Bij ons kunt u ook besluiten om te bestellen via e-mail (info@fijneduitsewijnen.nl) betalen middels overboeking. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar met uw bestelling. U ontvangt dan van ons een e-mail met de gegevens van uw order en de gegevens van onze bank om uw betaling te kunnen voldoen. Wij sturen als gewoonlijk de wijnen alvast naar u op en u maakt onder het genot van een wijn het bedrag over. Deze service leveren wij gratis.

Contant betalen bij afhalen. Uiteraard kunt u ook de bestelling komen afhalen. Afrekenen kan voorlopig uitsluitend met contant geld. Bij zelf afhalen bespaart u natuurlijk de verzendkosten. U bent na afspraak (tel.: 0485-785075 / 06-81488558/06-49121120) van harte welkom op de Appelgaard 26, 5435 XX, St. Agatha (nabij Cuijk).

Levertijden

Nadat wij uw betaling via iDEAL of overschrijving hebben ontvangen zal het pakket door ons worden aangeboden bij DPD. Indien u bestelt voor 23.30uur (maandag t/m donderdag) zal DPD de bestelling de volgende dag bij ons ophalen en in principe de dag daarna bij u bezorgen. Bij bestellen in het weekeinde zal afleveren een dag langer duren. 

Indien een wijn niet voorradig is neemt Fijne Duitse Wijnen contact met u op en stelt een aangepaste leverdatum voor. Het is ook mogelijk dat wij een alternatief bieden. Deze hoeft u in principe niet te accepteren. De maximale levertijd in onze Algemene- en leveringsvoorwaarden is 14 dagen. Echter, wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze leverdatum niet acceptabel vindt. Wij vinden dat u in dat geval het recht heeft om de bestelling te annuleren (Algemene en Leveringsvoorwaarden). 

Bij aankoop van 18 flessen worden door ons geen verzendkosten gerekend. Die nemen wij voor onze rekening(€10,95!) De meeste artikelen zijn voorradig, maar ondanks dat wij ongeveer 1000 flessen op voorraad hebben kan het zijn dat wij niet direct aan uw bestelling kunnen voldoen. Indien de aflevering langer is dan 3 werkdagen treden wij met u in contact om afspraken te maken. Voor een spoedbestelling kunt u contact opnemen met info@fijneduitsewijnen.nl of via ons telefoonnummer 0485-785075 / 06-81488558/06-49121120.

Bezorging

Verzendkosten

Wij verzoeken u te bestellen in een veelvoud van 18 (18 / 36 / 54). De reden is dat het bestellen van een kleine hoeveelheid meer (bijvoorbeeld in totaal 24 flessen) een aanmerkelijke verhoging van verzendkosten met zich mee brengt. En nogmaals, verzending vanaf 18 wijnen is gratis. U moet dit zien in het licht van de lage winstmarges die wij hanteren. Wij hopen dat u hierin mee wilt denken.  

Informatie Vinologix over verzendkosten. Inclusief prijzen bij verzending binnen Nederland:

   
1 t/m 6 flessen      € 7,95
7 t/m 12 flessen € 9,95
13 t/m 17 flessen € 10,95
 Vanaf 18 flessen  Gratis

Bezorging lokaal

Binnen een straal van 35km rond St. Agatha bezorgen wij zelf de bestelling bij u thuis. Met dien verstande dat de bestelde hoeveelheid 18 flessen of meer dient te bedragen. Bij bestelling van grote hoeveelheden wijn kan bezorging in overleg ook buiten een straal van 35km plaatsvinden.

Wij bezorgen ook wijn- en kerstcadeau’s en relatiegeschenken in kistjes van 1, 2 en 3 wijnen. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. De kistjes worden in breukvrije dozen gepakt bij verzending. Als voorbeeld zal een kistje geschikt voor 3 wijnen ongeveer € 5,- kosten. Het vervoer kost dus zoals hierboven omschreven. Graag maken wij een offerte voor u of uw bedrijf!

Bezorging op de Waddeneilanden kost €6,- extra en naar België en Duitsland €4,95 (onafhankelijk van het gewicht van het pakket). Verzending naar andere landen is natuurlijk ook mogelijk. 

Zelf afhalen

Indien u kiest om de bestelling zelf op te halen bij ons, ontvangt u een mail wanneer uw bestelling voor u klaar staat. U kunt uw bestelling vervolgens ophalen in overleg.

Zichttermijn en retourgarantie

U bent het recht om de bestelling of een deel daarvan binnen 14 werkdagen na levering te retourneren zonder opgaaf van redenen. Voorwaarde is echter wel dat de originele factuur wordt meegezonden en dat het artikel en het etiket onbeschadigd zijn. De originele verpakking dient aanwezig te zijn en een eventuele verzegeling van de fles mag niet verbroken zijn. U dient de retourzending te melden aan Wijnhandel Fijne Duitse Wijnen via info@fijneduitsewijnen.nl. Indien de zending niet is gemeld wordt deze niet vergoed. Na acceptatie van de retourzending ontvangt u het aankoopbedrag minus de beschadigde en achtergehouden producten binnen 30 dagen terug. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor rekening van de consument.

Bereikbaarheid

Klik hier voor onze contact informatie.

De flessen wijn zijn op uw bestelbon geplaatst.