9.3

 +31 (0)485-785075
 +31-(0)681488558
 +31-(0)649121120
info@fijneduitsewijnen.nl    

Een paar van onze activiteiten

image wijnproeven 2

Wijnworkshop/wijnproeverij/kaas- en wijnproeverij  

Wijnproeverij en wijnworkshop. Wij doen dit voor bedrijven, instellingen, verenigingen, families en groepen. Tijdens de proeverij zal er een presentatie op het niveau van "populair-wetenschappelijk" worden gegeven over de wijncultuur, wijnbouwtechnische wetenswaardigheden en biochemische aspecten van wijnbereiding. Ook het goed proeven (organoleptiek) komt uitgebreid aan de orde. De workshop kan worden gegeven op locatie. Vaak zijn dat buurt- en verenigingsgebouwen of een woonhuis. Indien het een gezelschap betreft van ongeveer 12 deelnemers is het ook bij ons in de huiselijke sfeer mogelijk. Een standaard wijnproefsessie met 8 type wijnen neemt, afhankelijk van de wensen, ongeveer 3uur in beslag en kan worden beschouwd als een "opstartcursus wijnproeven en wijn beoordelen"! 

Kaas- en wijnproeverij. Altijd weer interessant en wij bieden handvatten om dit foutloos te combineren! Ook is het mogelijk om bij de wijnen (bijv. ook Sekt en Port) bijpassende (culinaire) hapjes/snacks te serveren. Net als bij de kaas vindt een uitleg plaats over het hapjes en waarom deze bij de wijnen passen. De informatie kan na de proeverij worden meegenomen om te gebruiken als naslagwerk! Als standaar worden 8 wijnen en 8 bijpassende kazen geproefd. 

Offerte. Deze wordt op maat gemaakt aan de hand van de wens van de klant. Een richtprijs voor een wijnworkshop/wijnproeverij is ongeveer €15,50 PP (incl. BTW). Dit is op basis van 13 - 15 deelnemers en inclusief kleine etenswaren als brood/crackers, water en ondersteunende materialen. In verband met het verbruik aan flessen wijn (standaard 8 types) zal de prijs PP bij minder deelnemers uiteraard oplopen! Uiteraard wordt voor de kazen een bedrag toegerekend, zijnde 4,50 PP.

Maatwerk. Wij leveren altijd maatwerk en gaan gaarne in op een voorstel van de zijde van de klant! Wij nemen alles mee voor een geslaagde avond en hebben uitsluitend een stopcontact nodig. Bel ons s.v.p. even op of stuur een e-mail over de mogelijkheden. U krijgt dan per omgaande een geheel vrijblijvende offerte. 

Proefclubs etc.. Regelmatig organiseren wij ook wijnproeverijen of wijn-spijs proeverijen voor groepen geavanceerde wijndrinkers en proefclubs. Zowel voor de deelnemers als voor ons altijd weer een mooie belevenis! 

Wijn proevenProeverijen bij ons in de huiselijke sfeer

Er kan bij ons in principe gratis worden geproefd. Buiten de promotieperiodes gebeurt dit in de huiselijke sfeer voor "serieuze proevers". Ons doel is natuurlijk om wijn te verkopen, maar dat is geheel vrijblijvend. Wij zijn bijna altijd aanwezig, maar even een e-mail sturen of opbellen voorkomt dat men voor een dichte deur staat. info@fijneduitsewijnen.nl of telefonisch via 0485-785075 / 06-81488558/ 06-49121120.

Motortoeren

Sinds 2014 organiseren wij ook wijn/motortoeren naar en in de Pfalz. Ook organiseren wij motortoeren in de Moezelstreek. Wij zijn zelf fanatieke motorrijders en kennen deze gebieden op ons duimpje. Wij gaan ook graag mee met groepen motorrijders en laten de mooiste routes en gebieden zien en regelen hotel/pension en natuurlijk de wijnproeverijen bij de wijnboeren!

Duitse wijnen online bestellen >

De flessen wijn zijn op uw bestelbon geplaatst.